Skip to content

Beleef Sail 2025: Een unieke maritieme beleving

Van 20 tot en met 24 augustus 2025 viert Amsterdam niet alleen SAIL, maar ook haar 750-jarig bestaan. De stad zal bruisen van de festiviteiten terwijl het internationale centrum van maritieme pracht wordt verzien tijdens SAIL 2025.

20 t/m 24 augustus 2025

Dit iconische evenement, dat slechts eens in de vijf jaar plaatsvindt, brengt een indrukwekkende vloot van tall ships, historische schepen en marineschepen van over de hele wereld samen. De wateren van het IJ veranderen in een levend museum vol majestueuze zeilboten, moderne marineschepen en alles daartussenin.

Wat is SAIL?

SAIL is meer dan een verzameling boten; het is een feest voor iedereen die van de zee en geschiedenis houdt. Dit jaar is extra bijzonder, omdat we niet alleen de rijke maritieme geschiedenis vieren, maar ook het 750-jarig bestaan van onze prachtige stad Amsterdam. Gedurende vijf dagen vinden er een tal van evenementen plaats op en rond het water, van spectaculaire zeilraces en indrukwekkende vlootschouwen tot muzikale optredens en culturele festiviteiten.

SAIL 2025 met Rederij Nassau

Beleef SAIL 2025 op een unieke manier met Rederij Nassau. Stap aan boord van een van onze luxueuze schepen en ervaar de festiviteiten van dichtbij, terwijl je geniet van comfort, heerlijk eten en een geweldig uitzicht op de actie vanaf het water. Dit jaar belooft, met het jubileum van Amsterdam, nog specialer te worden!

Ontvangstlocatie "IJland"

Tijdens SAIL 2025 heeft Rederij Nassau een exclusieve samenwerking met ‘IJland’, een bijzondere locatie gelegen aan het IJ. Deze unieke locatie beschikt over een drijvend terras, waardoor uw gasten een prachtig uitzicht hebben over de haven.

Dit sfeervolle en indrukwekkende decor zorgt voor de perfecte setting om uw gasten in stijl te ontvangen of om na de vaartocht na te genieten met een lunch, borrel, BBQ of diner. Naast de sfeervolle setting kunt u profiteren van extra faciliteiten, zoals gegarandeerde parkeerplaatsen, kluisjes en exclusieve zaalhuur voor presentaties of feesten. IJland biedt alles wat u nodig heeft voor een unieke en op maat gemaakte ervaring. Met uitstekende faciliteiten en een gastvrije ambiance maakt IJland uw SAIL 2025 ervaring compleet.

Arrangementen & catering

Ontdek onze exclusieve arrangementen voor SAIL 2025, waarbij we verschillende cateringopties aanbieden, afgestemd op jouw wensen.

Voor gedetailleerde informatie over onze arrangementen en cateringmogelijkheden:

We kijken ernaar uit om jou en je gezelschap te verwelkomen voor een onvergetelijke ervaring tijdens SAIL 2025 in het bijzondere jubileumjaar van Amsterdam!