Skip to content

Catering

Een vaartocht is pas echt compleet wanneer er goed eten geserveerd wordt. Of het nu gaat om een borrelhap of volledig verzorgde lunch of diner, het is allemaal mogelijk aan boord. Bekijk de uitgebreide mogelijkheden op deze pagina, of neem contact met ons op voor specifieke wensen.

ontbijt

‘Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag’ wordt gezegd. Waarom zou u daar dan niet van genieten op een extra speciale plek zoals de Amsterdamse grachten? Alle opties om de dag smakelijk te beginnen vind u hier.

Brunch

Overgewaaid uit de VS en nu ook in ons land een hit: de sunday bunch. Uitgebreid genieten van heerlijke gerechten zoals Eggs Benedict of avocado toast, begeleid door verse sapjes of – om het echt compleet te maken – een Bloody Mary of Mimosa.

lunch

Op een lege maag kan niet men niet functioneren. Laat ons daarom, tijdens uw event of meeting op het water, een smakelijke lunch verzorgen. Belegde broodjes, salade, soep of misschien wel een uitgebreide 3-gangen lunch: het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Diner

Een uitgebreide Indische rijsttafel, Hollandse stamppot of klassiek Frans, in ons ‘restaurant’ zijn de opties ongelimiteerd. Bekijk hier de menukaart, of neem contact met ons op wanneer u hele andere wensen heeft.

drank

Ook wat betreft dranken zijn de mogelijkheden eindeloos aan boord. Omdat wij niet vastzitten aan contracten met leveranciers, kunnen wij elk merk bier, wijn of fris naar keuze voor u schenken. Premium sterkte dranken behoren tot onze standaard voorraad.

(Alle prijzen zijn exclusief btw)

* Moet tijdens de vaartocht opgehaald worden. Dit betekent dat het afhankelijk is van de op- en afstaplocatie en vaarduur of het mogelijk is om het tijdens de tocht op te halen