Skip to content

Amsterdam Light Festival

De Amsterdamse donkere wintermaanden behoren voortaan tot het verleden dankzij het Amsterdam Light Festival. Elk jaar toveren lichtkunstenaars Amsterdam om tot een ware lichtstad. Rederij Nassau biedt van 01-12-2022 t/m 22-01-2023 een speciale vaarroute aan om het lichtspektakel vanaf het water te bewonderen.

Tijdens de 11e editie neemt het Amsterdam Light Festival bezoekers mee naar de wereld van de verbeelding, met als thema ‘Imagine Beyond’. Laat je verrassen door de 20+ lichtkunstwerken die speciaal voor het Amsterdam light festival zijn ontworpen door (inter)nationale kunstenaars. Het Amsterdam light festival is voor zowel jong als oud, dus of je nou met je gezin, een groep vrienden óf romantisch met je date komt, vanaf het water én op een luxe, overdekte verwarmde boot, zal het festival voor iedereen een unieke ervaring zijn.

Stap aan boord van één van onze luxe groepsboten óf boek een privé boot en laten je meevaren naar de wereld van de verbeelding. Klik op de kalender voor de beschikbaarheid en boek direct je ticket!

Al onze vaarten vertrekken van Stationsplein 40, vlakbij het centraal station.

De elfde editie van Amsterdam light festival vindt plaats van 1 december 2022 t/m 22 januari 2023;