Skip to content

Bekijk onze Luxe schepen

Onze vloot - salonboot of sloep

Maak kennis met de vloot van rederij Nassau, bestaande uit zes unieke schepen met een klassiek uiterlijk, maar voorzien van alle moderne gemakken. En, niet geheel onbelangrijk in ons regenachtige land: de boten kunnen altijd, onder alle weersomstandigheden bevaren worden. Zelfs onze sloepen zijn compleet te overdekken. Ook zijn al onze schepen voorzien van verwarming en een volwaardig toilet.

electrisch aangedreven

We zien graag dat onze stad zo mooi blijft als ze is en daarom zijn al onze boten elektrisch aangedreven. Dat is niet alleen fijn voor het milieu, het maakt uw ervaring aan boord ook extra rustig zonder het geluid van ronkende motoren.

Sloep
Hanneke

Een grande dame kunnen we haar met recht noemen, want onze Hanneke is niet alleen de grootste boot van onze vloot, maar ook de grootste sloep van Amsterdam. Of u nu met 65 personen komt of slechts met 20, bij Hanneke aan boord is het altijd knus. Ooit was ze eigendom van het gezellige Hannekes Boom; tegenwoordig is Hanneke een van de paradepaardjes van Rederij Nassau. Omdat de sloep erg breed is, maakt het haar uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende, creatieve ideeën. Denk hierbij aan een productpresentatie, ceremonie of workshop.

Sloep
Nassau

De boot waar het allemaal mee begonnen is en nog steeds een van de grootste eyecatchers van de Amsterdamse grachten: sloep Nassau. Of u nu kiest voor een route over het IJ of een van de schitterende grachten, onze kapitein vaart u moeiteloos door de stad. Onderweg stoppen voor toiletbezoek is niet nodig en ook aan extra stroompunten is gedacht.

Salonboot Roos

Onze schoonheid Roos is even temperamentvol als flexibel. De salonboot is zo ingericht dat ze veelzijdig ingezet kan worden. Zo kunnen de ramen en het dak volledig open, en is er de mogelijkheid alle banken weg te klappen zodat er meer ruimte ontstaat voor bijvoorbeeld een dans- of borrelvloer. Ook een sit-down diner tot 28 personen behoort tot de mogelijkheden.
Bij slecht weer blijven de ramen uiteraard dicht, en gaat de centrale verwarming aan zodat de temperatuur aan boord behaaglijk is.

Salon sloep Havana

Onze Havana, de eerste salonsloep van Amsterdam! Ze brengt het beste uit twee werelden samen: de gezelligheid van een sloep en de allure van een salonboot. Het dak en de ramen kunnen volledig open, wat deze boot perfect geschikt maakt voor een gezellige borrel of BBQ. Bij slecht weer wordt de boot overdekt en geeft de Havana een fijn huiskamergevoel. Het is daarmee een heerlijke plek voor een diner met vrienden en familie. De Havana is zowel met een klein als groot gezelschap een uitstekende keuze.

Sloep Abaco

Vernoemd naar een tropisch eiland, waant u zich in gedachten op een heerlijke vakantie aan boord van onze Abaco. De sloep is ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Gaat u lekker zitten en genieten van het uitzicht op de grachten of staat u liever te borrelen? De keuze is aan u, er is voldoende ruimte. Ook deze sloep kan volledig overdekt worden en is voorzien van een volwaardig toilet. Een perfecte plek voor een bedrijfsborrel, bruiloft of verjaardag!

Salonboot WM1

Onze nieuwste aanwinst is deze stoere salonboot de WM1. De salonboot is zo ingericht dat ze veelzijdig ingezet kan worden. Zo kunnen de ramen en het dak volledig open, de binnenruimte is vrij ruim opgezet zodat er veel ruimte beschikbaar is voor bijvoorbeeld een dans- of borrelvloer. Ook een sit-down diner behoort tot de mogelijkheden. Er is een mooie bar ingebouwd met een tap. Bij slecht weer blijven de ramen uiteraard dicht, en gaat de centrale verwarming aan zodat de temperatuur aan boord behaaglijk is.

Al onze schepen kunnen overal in Amsterdam varen, van de smalste grachtjes tot de Amstel. Daarbij zijn de schepen IJ-waardig gekeurd, wat betekent dat we ook over het mooie IJ mogen varen mits wij een schipper met licentie beschikbaar hebben.