Skip to content

Specials

Of er nu een volledig plan ligt of slechts een beeld van hoe de vaarttocht eruit zou kunnen zien: wij zijn er om vorm te geven aan dat plan.

Denk u eens in: een mooie najaarsavond in Amsterdam, aan boord van een van onze boten. Grachtenpanden trekken langzaam voorbij terwijl u geniet van een smakelijk diner met bijpassende wijnen. Jazzmuziek klinkt zachtjes over het dek, de gastvrouw schenkt het glas nog eens bij en u geniet van het uitzicht op de fraai verlichte stad.

Wij schetsen een aantal voorbeelden van wat er mogelijk is bij Rederij Nassau. Heeft u een heel ander idee? Neem dan vooral contact met ons op, wij denken heel graag mee.
Feestdagen

KoningsdagPrivé boot

Aankomend jaar op zaterdag 26 april kleurt het land oranje, en zo ook de Amsterdamse grachten.  Iedereen kent het iconische beeld van de ontelbare boten op de grachten. Ben jij klaar voor een onvergetelijke Koningsdag?

Onze boten zijn exclusief te huur voor jou en je vrienden/familie/collega’s! Onze schipper vaart jullie door de grachten terwijl jullie DJ de beste beats draait. Al feestend met een biertje beleef jij de ultieme koningsdag.

Bij al onze arrangementen zijn de boothuur, DJ, schipper, en open bar inbegrepen. Al onze boten hebben een toilet, dus zelfs daar hoef jij je niet druk om te maken.

Onderstaande prijzen zijn totaalprijzen en worden niet per persoon berekend of in mindering gebracht.

Hanneke (65 personen)

  • 10.30 – 14.30 – GEBOEKT
  • 15.15 – 19.15 – GEBOEKT

WM1 (50 personen)

  • 10.30 – 14.30 – GEBOEKT 
  • 15.15 – 19.15 – GEBOEKT 

Nassau (45 personen) / Abaco (45 personen)

  • 10.30 – 14.30
  • 15.15 – 19.15
Inclusief
Feestdagen

GaypridePrivé boot

De Pride vindt traditioneel plaats op de eerste zaterdag in augustus, dit jaar op 3 augustus 2024. Geen zin om vroeg een plekje te claimen? Dat hoeft ook niet, dat doen wij namelijk voor je. Onze boot ligt front-row voor je klaar om te genieten van de meest kleurrijke dag van het jaar!

Onze boten zijn exclusief te huur voor jou en je vrienden/familie/collega’s! Al feestend met een biertje is het wachten tot de eerste boten in de parade in zicht komen.

Bij al onze arrangementen zijn de boothuur, schipper, en open bar (bier, wijn en frisdranken) inbegrepen. Al onze boten hebben een toilet, dus zelfs daar hoef jij je niet druk om te maken.

Onderstaande prijzen zijn totaalprijzen en worden niet per persoon berekend of in mindering gebracht. Prijzen zijn exclusief vignetkosten voor de organisatie van de Canalpride. De prijzen zijn nog niet exact bekend (vorige editie € 550,- per boot).

Onze boten

  • Abaco 45 personen 12:00 – 18.00 € 4500,- excl BTW + € 665,- vignet Pride organisatie (verplicht)
  • Nassau, 45 personen 12:00-18:00 € 4500,- excl BTW + € 665,- vignet Pride organisatie (verplicht)
  • WM1, 50 personen 12:00 – 18.00 € 5000,- excl BTW + € 875,- vignet Pride organisatie (verplicht)
Inclusief
workshop of proeverij

cocktailsop het water

Genieten van een cocktail is een feestje op zich, maar nog leuker wordt het op het water. Tijdens een cocktail workshop gaan de handjes uit de mouwen en gaat het gezelschap – onder begeleiding van een professionele bartender – zelf een de slag om de lekkerste cocktails te shaken. Liever alleen proeven? Kies dan voor een cocktailproeverij en leer meer over smaken en combinaties.

Een alcoholvrije workshop of proeverij behoort ook tot de mogelijkheden.

Inclusief
volume is geen probleem

silent disco

Zin in een feestje aan boord? Tijdens een silent disco gaan de voetjes van de vloer! De gemeente stelt steeds strengere eisen aan het afspelen van versterkte muziek en daarom is een silent disco dé uitkomst. De koptelefoons zijn voorzien van discolichten voor een extra feestelijk effect. Dansen jullie allemaal op hetzelfde nummer, of zijn er verschillende muziekkanalen? De keuze is aan u en met een telefoon of laptop met Spotify zet u zelf de gewenste muziek op. Ook een live DJ behoort tot de mogelijkheden.

Een silent disco op de Amsterdamse grachten is niet alleen perfect geschikt voor een feestje, maar ook als unieke teambuilding activiteit.

Inclusief
zakelijk

Meetings /Team building

Het maandelijkse teamoverleg levert veel meer op door samen te komen buiten de kantoormuren. Een andere locatie prikkelt de creativiteit en brengt mensen samen. Laat ons uw zakelijke dag geheel organiseren – inclusief een voedzame lunch en genoeg koffie en thee de hele dag – en u kunt zich richten op hetgeen op dat moment belangrijk voor u is.

Inclusief
Laat u door onze vinoloog verrassen

Wijnproeverijdoor de grachten

Het leven is te kort om slechte wijn te drinken. Tijdens een wijnproeverij aan boord van een van de boten van rederij Nassau leert u meer over dit fascinerende product. De proeverij is volledig op maat, dus aan u de keuze of u de focus wilt leggen op verschillende druivensoorten, wijnhuizen of bijvoorbeeld mousserende wijnen. Een vinoloog legt alles uit terwijl het gezelschap proeft en leert.

Om deze happening compleet te maken, kunt u ervoor kiezen om smakelijke hapjes te serveren. Extra leuk: als aandenken aan deze bijzondere vaart ontvangt u een fles wijn naar keuze.

Inclusief
28-11-2024 t/m 19-01-2025

AmsterdamLight Festival

De Amsterdamse donkere wintermaanden behoren voortaan tot het verleden dankzij het Amsterdam Light Festival. Elk jaar toveren lichtkunstenaars Amsterdam om tot een ware lichtstad. Rederij Nassau biedt ook dit jaar weer privéboottochten aan, inclusief een kapitein/gastheer/gastvrouw die je alle fascinerende verhalen achter de kunstinstallaties vertelt. 

ultieme gevoel van luxe

private dining

Het ultieme gevoel van luxe: een chef die de gehele middag of avond tot uw beschikking staat. Tijdens een diner met private chef kunt u ervoor kiezen de gerechtjes uit te laten serveren, of het in buffetvorm te laten opdienen (een zogeheten ‘walking diner’). Private dining is uitermate geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen. Gegarandeerd een bijzondere avond!

Overweegt u ook de optie ‘dining deluxe’ eens, waarbij er tijdens de vaartocht bij bekende hotels en restaurants culinaire gerechten aan boord gebracht worden. Een tour langs een aantal mooie zaken, maar dan over het water.

een bijzondere laatste reis

uitvaartop het water

Een uitvaart op het water is een bijzondere laatste reis. Wij werken nauw samen met uitvaartondernemers, om uitvaartdiensten zo prettig en memorabel mogelijk vorm te geven.

Tot de mogelijkheden behoren onder andere:
we denken graag mee

productpresentatie of -activatie

Heeft u er wel eens aan gedacht een productpresentatie of -activatie op het water te doen? De locatie is memorabel en de mogelijkheden zijn eindeloos. We kunnen onze schepen volledig omtoveren in de sfeer van het merk, inclusief branding van de romp, ramen en interieur.

Het event voor Essie nagellak is een mooi voorbeeld: onderweg stopte de boot om dames aan boord te laten en van een frisse manicure te voorzien. Alle creatieve ideeën zijn welkom en we denken heel graag mee om de presentatie zo persoonlijk en uniek mogelijk te maken.

Inclusief
officiële trouwlocatie in amsterdam

trouwenop het water

Een onvergetelijke trouwdag beleeft u op het water. Beeld u eens in: een prachtig stel dat elkaar het ja-woord geeft terwijl de boot onder de Magere brug door vaart. Mooi geklede gasten die met champagne proosten op het kersverse paar, of een swingend feest om de liefde te vieren.

Officiële trouwlocatie

Alle boten van Rederij Nassau zijn een officiële trouwlocatie waardoor een ceremonie aan boord mogelijk is. Ook kunnen onze schepen ingezet worden als unieke transfer van bijvoorbeeld de trouwlocatie naar een restaurant.
Denk er ook eens aan om de receptie of het diner (bijvoorbeeld met private chef) aan boord plaats te laten vinden. Wij bezorgen u graag de mooiste dag van uw leven!

Graag nodigen wij u uit om vrijblijvend onze schepen te komen bezichtigen. Een bezoek verplicht u tot niets en brengt u wellicht op interessante ideeën.

voorzieningen aan boord

Varen door hartje Amsterdam

Al onze schepen kunnen door het hart van Amsterdam varen. Misschien kiest u voor een heerlijke besloten borrel op de Amsterdamse grachten. Of wilt u een transfer vanaf uw trouwlocatie naar een hotel in Amsterdam? Of kiest u voor een trouwceremonie met aansluitend een diner op de Amstel of het IJ. Als u kiest voor een trouwlocatie Amsterdam op het water dan helpen wij u graag verder met ideeën of advies.

Kom vrijblijvend kijken

Wij nodigen u graag uit om geheel vrijblijvend één van onze schepen te bezichtigen. Het verplicht u tot niets maar brengt u in ieder geval op leuke ideeën. Uiteraard zonder een enkele verplichting.

U kunt ons bellen voor een afspraak op:
020 782 88 88